Selecteer een regio en taal

Technische en offertetraining "badkamers" op 8 februari 2018

De eerstvolgende training vindt plaats op donderdag 8 februari 2018. Deze is geheel gericht op badkamers en bedoeld voor professionele tegelzetters en klussers. PCI verzorgt het technische gedeelte over tegellijmsystemen. Via de VLOK wordt op die dag ook een speciale offertetraining voor badkamers gehouden.
En de dag is natuurlijk ook geschikt om ervaringen uit te wisselen met andere tegelzetters.

De dagcursus vindt plaats bij de fabriek van PCI in Hamm (Duitsland, bij Dortmund). Wij verzorgen vervoer per bus vanuit de regio Arnhem, een lekkere lunch en een heerlijk diner.

Aanmelding kan door een mail met naam, adres en gsm-nummer te sturen naar PCI-Afbouw@basf.com. De aanmeldingen sluiten 27 januari of eerder als het maximale aantal personen is bereikt.

Technische en producttrainingen

Regelmatig verzorgen wij technische en producttrainingen voor verwerkers, medewerk(st)ers van de bouwmaterialenhandel en voorschrijvers.

De trainingen vinden plaats in onze vestiging in Oosterhout (N.B.), bij de fabriek van PCI in Hamm (D.), bij een bouwmaterialenhandel of op een andere geschikte locatie in Nederland.

Als partner van de VLOK, brancheorganisatie van klussenbedrijven, verzorgen wij trainingen voor klussers. Deze ontvangen na deelname het certificaat "Product Vakman Tegellijmsystemen".