Selecteer een regio en taal

Complete lijmsystemen en bouwchemische producten

Deze tweeluik geeft een introductie van PCI-tegellijmsystemen en bouwchemische producten. U ziet welke mogelijkheden onze nieuwe technologieën bieden. Wij tonen een voorbeeld van systemen voor waterdichting in natte ruimtes, zoals badkamers. Verder leest u meer over projectgarantie- en begeleiding.

Zekerheid met betrouwbare systemen

De toepassing van een systeem garandeert goede resultaten door het gebruik van op elkaar afgestemde producten, die ook als combinatie uitgebreid zijn beproefd.
In deze brochure geven wij een overzicht van voorbeeldsystemen voor verschillende toepassingen, met een korte beschrijving, productoverzicht en een schets van de systeemopbouw.

Aan de orde komen o.a. lijmsystemen voor natte ruimtes, balkons en terrassen en natuursteen; betonreparatiesystemen, waterafdichting voor kelder binnen- en buitenmuren, vloerreparatie- en beschermingssystemen.

Sterke en duurzame systemen voor herstel in aardbevingsgebieden

Schade aan woningen en gebouwen, zoals na aardbevingen, heeft een grote impact op de bewoners. Zij zullen het waarderen als een renovatie binnen een korte tijd kan worden afgerond. Verder moeten sterke en hoogwaardige systemen vakkundig worden aangebracht om de kans op nieuwe schade zo klein mogelijk te houden.

Wij hebben informatie over de meest geschikte systemen voor het herstel na aardbevingen samengevat in een overzichtelijke brochure.

Aan de orde komen o.a. buitenmuren, kelders en funderingen, balkons, betonnen vloeren, binnenwanden- en vloeren, tegelwerk, veestallen en industriële ruimtes.

Zet-, vul-, voeg- en fixeermortels voor tuin en terras

Deze dubbelzijdige flyer geeft een overzicht van de verschillende mortels voor tuin, terras en bestrating.

Van Drainage- en zetmortel voor terrassen tot kant-en-klare vulmortel voor tuinpalen (geen aanmaken/mengen nodig), van zetmortel voor bestrating tot voegmortel voor tuinpaden, opritten of parkeerplaatsen voor vrachtwagens.

Met toepassing, kleuren, verbruik en vermelding van de uithardingstijden.