Selecteer een regio en taal

PCI-bouwtechniek, systemen en toepassingen voor de afbouw

In deze brochure met meer dan 80 pagina's komen overzichtelijk o.a. aan de orde: 
betonreparatie en oppervlaktebescherming, injecteren, voegen vullen, kelderafdichting, dekvloeren, vloeregalisatie- en verzegeling, verankeren en aangieten van o.a. machines, bestating incl. het zetten van palen e.d.

Betonreparatie: techniek en productoverzicht

Wat zijn mogelijke schadeoorzaken? Hoe moet beton worden voorbehandeld voordat wordt gerepareerd? Welke producten heeft PCI voor de voorbehandeling, waterdichting, structurele en esthetische betonreparatie?

In deze minibrochure heeft PCI de antwoorden overzichtelijk op een rijtje gezet.

Betonreparatiemortels en snelcement

De serie betonreparatiemortels PCI Polyfix kunnen voor alle mogelijke soorten reparatie op de bouwplaats worden ingezet. Als snelcement, om waterlekkages snel te stoppen, machines te verankeren, gaten en sleuven te vullen, rioolschachtringen te zetten en nog veel meer.

De verwerkingstijd varieert van 3 seconden (PCI Polyfix 30 Sek.) en 5 minuten (PCI Polyfix 5 Min. en PCI Polyfix Plus) tot 20 minuten (PCI Polyfix Plus L).

In een beknopte brochure staan ze op een rijtje.

Reparatiemortels voor industrievloeren, koelcellen en start/landingsbanen

De serie PCI Repafast reparatiemortels voor beton vinden toepassing voor vloeren in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, koel- en vriescellen, verkeerswegen en zelfs start- en landingsbanen van vliegvelden.

Voor elke toepassing hebben wij een geschikte reparatiemortel: al dan niet vloeiend, snel uithardend, met hoge sterkte, bestand tegen kou, zwaar verkeer of benzine. Dit hebben wij samengevat in een handige en beknopte brochure.

PCI Repafast Tixo, o.a. voor garageopritten, productiehallen, start- en landingsbanen
PCI Repafast Fluid, de vloeiende versie
PCI Repafast APS 40, ook voor koel- en vriescellen, tot -25°C

Afdichting en sanering van kelders

Kelders zijn onderhevig aan belasting door vocht en zout, waardoor schade kan optreden.
Om te voorkomen dat muren, sokkels, funderingen of vloeren beschadigen en voor het saneren en herstellen van schades heeft PCI drie afdichtingssystemen ontwikkeld.

In deze brochure worden de verschillende toepassingen beschreven en getoond door middel van systeemafbeeldingen.