PCI Colorcatch Nano

Professioneel en individueel klantenadvies

PCI Colorcatch Nano, de digitale kleurenscanner, toont in enkele seconden de passende kleurcombinaties. Dit handzame apparaat meet nauwkeurig de kleur van gladde, gestructureerde of gemeleerde oppervlakken en toont bijpassende kleurcombinaties. De grote keuze aan honderden voegkleuren van de PCI Durapox® Premium Multicolor voegmortel creëert volledig nieuwe ontwerpmogelijkheden - en biedt de zekerheid om precies de juiste kleur te vinden: Kleuren die elkaar versterken, verfrissen of juist van elkaar afwijken.

PCI Colorcatch Nano

  • Voor een professioneel kleurenadvies
  • Uw binnenkomer bij nieuwe klanten
  • Eenvoudig en snel te gebruiken met de PCI-App MULTICOLOR

Bestel nu!

PCI-App MULTICOLOR

Met één klik naar de geschikte voegkleur

PCI Colorcatch Nano werkt eenvoudig en snel in combinatie met de PCI-app MULTICOLOR voor iOS en Android. Met een druk op de knop de juiste kleur kiezen, met één klik de bestelling doorgeven: de kleur selecteren, het project opslaan en de bestelling per e-mail versturen. Voor sfeervolle ruimtes met een prachtige uitstraling.

Zo werkt het

           Tegel scannen ...                    Selecteer voegkleur ...      Project opslaan of opdracht

                                                                                                               verzenden per e-mail   

Instructiefilmpje

PCI kleurenwaaier Multicolor

Alle kleuren in één oogopslag

Honderden voegkleuren - voor een prachtig en sfeervol resultaat. Individueel en naar persoonlijke smaak. De PCI kleurenwaaier toont alle beschikbare kleuren van PCI Durapox® Premium Multicolor in één oogopslag. Praktisch, helder, compact. De kleurenwaaier en PCI Colorcatch Nano kunnen via het formulier worden besteld. PCI App MULTICOLOR kan worden gedownload in de Google Play Store en via de Apple App Store.

Bestel nu!