Film kleurenscanner PCI Colorcatch Nano

Film PCI Durapox Premium Multicolor

 

Vaak gestelde vragen

Hoe lang zijn de levertijden?

Afhankelijk van de ordergrootte moet een levertijd van enkele weken worden aangehouden. Voor grote projecten raden wij aan vooraf contact met ons op te nemen.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

De minimale bestelhoeveelheid voor PCI Durapox Premium Multicolor is 1 emmer, d.w.z. 2 kg. Voor siliconenkit PCI Silcofug Multicolor geldt een minimum van 6 kokers per kleur.

Is de siliconenkit ook verkrijgbaar in de gewenste kleur?

Uiteraard bieden wij u ook de siliconenkit PCI Silcofug® Multicolor in dezelfde kleur aan als het voegmiddel.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor PCI Silcofug® Multicolor?

De minimale bestelhoeveelheid is 1 doos, d.w.z. 6 kokers.

Hoe wordt de prijs bepaald?

De prijzen zijn afhankelijk van de bestelhoeveelheid. Die is onderverdeeld in 1-5 verpakkingen, 6-10 verpakkingen en vanaf 11 verpakkingen. De goederen worden geleverd op de plaats van uw keuze, waarbij per levering eenmalig vrachtkosten in rekening worden gebracht. U ontvangt het voegmiddel en de kit als separate leveringen.

Is de levering gekoppeld aan een andere PCI-bestelling?

PCI Durapox Premium Multicolor en PCI Silcofug Multicolor worden apart geleverd. Dit is niet gekoppeld aan andere leveringen van PCI. U bestelt deze wel op dezelfde manier als de overige producten.

Wat is de PCI-App MULTICOLOR?

De PCI App MULTICOLOR helpt u bij het adviseren of vinden van de juiste voegkleur bij uw tegel. Met behulp van PCI Colorcatch Nano in combinatie met de PCI-App MULTICOLOR kunnen bij elkaar passende, harmoniërende kleuren worden bepaald.

Waarvoor dient de PCI-kleurenwaaier?

De PCI-kleurenwaaier bevat alle mogelijke kleuren die met PCI Durapox® Premium Multicolor geproduceerd kunnen worden. Met behulp van de scanner en de app zoekt u een kleur uit die een kleurnummer heeft. Daarna kunt u de kleur met dit nummer op de waaier opzoeken om bijvoorbeeld ter controle naast een tegel te leggen.

Wat is PCI Colorcatch Nano?

PCI Colorcatch Nano is een kleurenscanner met hoge-resolutie camera die de kleur van een oppervlak inleest. Dit kan ook op pixelniveau met de loepfunctie. Met behulp van de PCI-app MULTICOLOR maakt het apparaat een voorstellen voor voegkleuren die bij de kleuren van de tegels passen.

Hoe werkt PCI Colorcatch Nano?

De werking en toepassing van PCI Colorcatch Nano kunt u hier leren kennen in een instructiefilmpje.

Film bekijken

Waarom heeft PCI Colorcatch Nano een kabelverbinding met de tablet of smartphone?

De grote hoeveelheid gegevens die door de hoge-resolutiecamera naar de tablet of smartphone wordt overgebracht, heeft een kabelverbinding nodig. Een Bluetooth-verbinding is hiervoor niet voldoende en zou leiden tot fouten in de overdracht.

Waarvoor kan ik metallic chips PCI Premium Glitter gebruiken?

PCI Premium Glitter kan zowel gebruikt worden in cementgebaseerde voegmaterialen zoals PCI Nanofug® Premium als in epoxyharsgebaseerde voegmaterialen zoals PCI Durapox® Premium of PCI Durapox® Premium Multicolor. De metallic glitters in de kleuren koper, goud of zilver - elk in een fijne en een grove versie leverbaar - geven de het tegelwerk een mooi effect, naar persoonlijke smaak.

Hoe bestel ik PCI Durapox® Premium Multicolor?

U kunt uw individuele voegkleur van PCI Durapox® Premium Multicolor eenvoudig bestellen bij een bouwmaterialen- of tegelhandelaar.

Kan ik producten in individuele kleuren terugsturen?

Nee, goederen die individueel volgens de eisen van de klant zijn vervaardigd, kunnen niet worden geruild. We vragen uw begrip hiervoor.

Waar kan ik meer informatie krijgen?

U vindt alle informatie over de voegproducten op www.pci-afbouw/multicolor.