Snel en creatief renoveren

PCI heeft het assortiment snelbouwsystemen uitgebreid en biedt nu rechte en gebogen hardschuimplaten PCI Pecidur en douche-elementen PCI Pecibord met geïntegreerd afschot, waterdichtingslaag, afvoer en drainroosters aan. Deze maken het mogelijk snel badkamers te renoveren, vaak zonder te slopen en zonder of met minimale wachttijden.

De douche-elementen PCI Pecibord zijn in vier types, vele maten tot kantlengtes van 2,5 m en diverse vormen beschikbaar, van vierkant en kwart cirkel tot vijfhoek. De plaats van het rooster kan bij enkele plaattypes vrij worden gekozen. Ook de zes soorten designroosters zijn in vele maten verkrijgbaar.

PCI Pecidur, XPS-hardschuimplaten, worden nu ook geleverd in voorgevormde ronde en gebogen constructies, zoals slakkenhuizen. De platen kunnen op de wand worden gebruikt of bijvoorbeeld om wastafels of zitbanken in wellnesscentra te maken. Daarnaast zijn speciale badombouw-elementen met stelpootjes verkrijgbaar.

Op de waterdichte platen of elementen kan meteen betegeld worden. Nog meer tijdwinst wordt geboekt, voor zowel de gebruiker als de aannemer, als snelle lijmsystemen worden gebruikt. De snelhardende PCI-tegellijmen hebben een droogtijd van 3 uur en de voegmortels zijn al beloopbaar na 2 uur.

Bekijk voor meer informatie de brochure.