Vacature buitendienstmedewerker België

Wij bouwen onze marktpositie in België uit en zijn op zoek naar een dynamische en enthousiaste collega met commerciële vaardigheden, technische kennis en ervaring in de bouwbranche.

 

Wat u kunt verwachten:
Als Commercieel-Technisch Rayonmanager bent u verantwoordelijk voor verkoop, relatiebeheer, technische adviezen, service en ondersteuning, het begeleiden van projecten en organiseren van demonstraties en trainingen.
U heeft contacten met zowel de bouwmaterialenhandel als de verwerkers en voorschrijvers van onze producten, zoals tegelzetters, bouwbedrijven en architecten.

Wat wij verwachten:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een dynamische en zelfstandige vertegenwoordiger die beschikt over een commerciële en/of technische opleiding. U heeft beroepservaring en aantoonbare technische kennis van tegeltechniek en bouwmaterialen. De bouw en bij voorkeur de bouwmaterialenhandel en/of de tegelbranche kent geen geheimen voor u.U beschikt over HBO werk- en denkniveau, kennis en ervaring met verkoopinformatiesystemen en MS Office (m.n. Excel, Word en Powerpoint). Uw taalvaardigheid in het Nederlands en Frans is zeer goed. Kennis van het Duits en Engels is wenselijk.

Wij bieden:
Een verantwoordelijke functie met voldoende uitdagingen en goede mogelijkheden voor de toekomst in een gemotiveerd en enthousiast team.
Een grondige inwerkperiode met persoonlijke begeleiding en trainingen.
Een aantrekkelijke beloning, goede sociale voorzieningen en een bedrijfsauto.

Informatie
Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer Wilfried Brouwer, Senior Business Manager PCI Benelux, telefoon 0031 6 4296 8124, wilfried.brouwer@basf.com.

Solliciteren
U kunt solliciteren door contact op te nemen met wetalent.