De PCI groep

Tot de PCI Groep behoren de merken PCI en Thomsit. PCI biedt oplossingen voor het leggen van tegel- en natuursteenvloeren en bestratingen. En ook voor reparatie van beton, afdichting van bouwconstructies en coating van vloeren heeft PCI overtuigende producten en productsystemen. Thomsit is het dynamische merk voor vloersystemen. Het maakt sinds 2017 deel uit van de PCI Groep en heeft een actueel productassortiment dat voldoet aan alle eisen voor het leggen van vloeren. 

Al tientallen jaren toonaangevend

Met de legendarische PCI-emulsie realiseerden de oprichters van Poly-Chemie-Ingenieurgesellschaft mbH in 1951 een doorbraak in de markt. Sensationele nieuwe ontwikkelingen zoals PCI FT tegellijm en de eerste oplosmiddelvrije primer op kunstharsbasis maakten de onderneming in de daaropvolgende decennia tot een pionier in haar sector. In 1981 bracht PCI de eerste flexibele tegellijm in poedervorm op de markt, waardoor PCI marktleider werd op het gebied van tegelverlijming. En dat is nog steeds zo.

Met de tijd mee

Samen met onze circa 1250 medewerkers over de hele wereld zetten wij het succesverhaal van PCI voort. In ons denken en handelen staan onze klanten en zakenpartners centraal. Dankzij een nauwe en constructieve samenwerking zijn wij goed bekend met de dagelijkse eisen in de handel en op de bouwplaats en kunnen wij de passende oplossingen ontwikkelen – nu al voor de trends van morgen.

De imagefilm van PCI

Betrouwbare producten, professionele service

Onze doelstelling bij de ontwikkeling en vervaardiging van de producten is het waarborgen van een optimale kwaliteit met betrekking tot alle producteigenschappen: eenvoudige verwerking, betrouwbare toepassing, milieuvriendelijke ingrediënten. Met onze productsystemen bieden wij een overzichtelijk, geharmoniseerd en compleet assortiment. Als aanbieder van integrale oplossingen heeft ook de service bij ons topprioriteit. Wij bieden handelaren en vaklieden uitgebreide ondersteuning – met persoonlijk advies op locatie, live chat, opleiding en vele andere analoge hulpmiddelen en digitale tools.

Investeren in de toekomst

Wij investeren voortdurend om onze vestigingen en de werkgelegenheid van onze medewerkers veilig te stellen. Onze focus ligt op geavanceerde  logistieke en productiesystemen. Zo zijn onze producten continu beschikbaar en binnen zeer korte tijd bij de klant. In Duitsland garanderen wij levering binnen 24 uur – voor een maximaal voordeel op de bouwplaats.