• Afdichtingslaag PCI Seccoral 1K vernieuwd

  Al na 5 uur tegels lijmen op deze flexibele waterdichtingslaag.

  Productinformatie
 • Licht uit – spot aan: Onze imagefilm is online.

  Ervaar het merk PCI en de toegevoegde waarde die onze producten, systemen en service u bieden

  Imagefilm bekijken!
 • Prachtig mozaïek met producten van PCI

  Meer foto's
Basisproducten en keuzetabel

Snel een keuze maken voor een tegellijm, afdichtingslaag, uitvlakmortel, voegmiddel of kit? In de brochure “Tegellijmsystemen voor de vakman” staat een compact overzicht van ons basisassortiment. Met deze selectie kan de tegelzetter de meeste projecten uitvoeren. Inclusief tegellijmtabel, productoverzicht, tabel met voegkleuren en informatie over technische ondersteuning.

Brochure
PCI Durapox Premium, epoxyvoegmortel die je eenvoudig verwerkt als een cementaire
PCI Durapox Premium

De epoxyvoegmortel die je met hetzelfde gemak verwerkt als een cementhoudende voegmortel, met één hand!
Nu in 17 kleuren. Wij hebben pergamon, jasmijn, notenbruin en reebruin aan het assortiment toegevoegd. Om nog meer in te spelen op actuele trends bij tegels. De kleuren zijn afgestemd met de kleuren van onze siliconenkitten.

Flyer

Voor elke situatie

HANDIG: Badkamer, zwembad, terras of kelder? PCI heeft voor elke toepassing geschikte producten. Kijk bij "Systemen" voor een schets van de opbouw, een overzicht van de belangrijkste producten per systeem en verwerkingsfilms.

Systemen

Handige werkkleding voor tegelzetters

Als vakman wil jij jezelf professioneel presenteren. Vertrouw nu niet alleen op de premiumproducten van PCI, maar ook op de praktische werkkleding. Je vindt in onze webshop o.a. shirts, broeken, truien, vesten, jassen en overhemden.

 

Webshop

Bienvenue sur notre site à tous les clients francophones

Vous trouvez ici les informations en Français.

Votre acces direct

PCI – tegellijmen voor de vakman

Het merk PCI staat al meer dan 65 jaar voor innovatie, betrouwbaarheid en uitgebreide technische service in combinatie met hoogwaardige en daarmee duurzame producten. 

Als onderdeel van BASF beschikt PCI over een breed technisch fundament om een uitgebreid pakket aan tegellijmsystemen en overige bouwchemische producten te kunnen ontwikkelen en produceren.

Hoogwaardige producten en afgestemde systemen

De kwaliteit van de producten blijkt ook uit de eenvoudige en doelmatige verwerking. Toepassingsmogelijkheden onder vele weersomstandigheden, snelle uitharding om wachttijden te verkorten en dus een snelle werkvoortgang zorgen voor een efficiënt resultaat.

De systemen bestaan uit producten die op elkaar zijn afgestemd en in combinatie getest. 

Uitgebreide service en technische begeleiding

Onze service omvat onder andere technische begeleiding door onze ervaren adviseurs en uitgebreide ondersteuning van projecten. Verder treft u op onze website een productkeuzehulp en een praktische verbruiksberekenaar aan.