Selecteer een regio en taal

Witte en artistieke egalisatiemortel

De witte, egalisatiemortel PCI Periplan White maakt het mogelijk door in te kleuren een decoratieve, één- of meerkleurige vloerafwerkingslaag aan te brengen. Dit geeft veel ruimte voor creativiteit, met effecten van gewolkte dessins en marmer tot terrazzo-look. Deze ontstaan door de mortel in verschillende kleuren uit te gieten of door gekleurde chips in te strooien.

  
In een flyer hebben wij de eigenschappen van PCI Periplan White samengevat. Daarin is ook een kleurschema opgenomen met de mengverhoudingen van kleurpigmenten en de bijbehorende verschillende kleurtinten van de egalisatiemortel. 

Vloersystemen: techniek en productoverzicht

Welke snelhardende dekvloeren zijn er? Welke primer moet worden gebruikt? Wat is het verschil in toepassing van een egalisatiemortel, verzegeling en coating?

In een minibrochure geven wij een overzicht van egalisatiemortels voor woning, terras en industrie, primers, PU- en epoxy coatings, transparante en gekleurde verzegelingslagen. Met foto's van de verwerkingsstappen en productoverzicht.

  
Kijk voor meer informatie over betonreparatie, kelderafdichting, vloercoatings- en verzegelingslagen, montagemortels en snelcement ook in onze uitgebreide brochure PCI-bouwtechniek.