PCI Augsburg GmbH en Sika Nederland B.V.

PCI Augsburg GmbH
Piccardstrasse 11
86159 Augsburg 
Postfach 10 22 47
86012 Augsburg

Tel. +49-821-5901-0 
Fax. +49-821-5901-372

E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Registergericht

Amtsgericht Augsburg
Handelsregister-nr.:  HRB 6355 
BTW-nummer: DE811143409

Sika Nederland B.V.
Postadres: Postbus 40390, 3504 AD Utrecht
Zonnebaan 56
3542 EG Utrecht
Tel. (+31) 30 241 0120
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Design, Konzept & Programmierung:
copyright


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zwetschke.de


Vrijwaring

Aansprakelijkheid voor de inhoud
De beschikbaar gestelde inhoud werd met de grootste zorg opgesteld. Voor de juistheid, volledigheid, betrouwbaarheid, bruikbaarheid en actualiteit van de inhouden kan PCI zich echter niet aansprakelijk stellen. De respectievelijke gebruiker is dan ook wettelijk verplicht alle inhouden vooraf op hun deugdelijkheid voor het door hem geplande gebruik vakkundig te controleren of te laten controleren.

Aansprakelijkheid voor links
De inhouden op deze website bevatten links tot externe webpagina’s van derden, waarvan PCI geen invloed op de inhoud heeft. Daarom kan PCI voor deze vreemde inhouden ook geen aansprakelijkheid op zich nemen. Voor de inhouden van de gelinkte pagina’s is steeds de respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden op het tijdstip van de linkuitvoering op mogelijke rechtsovertredingen gecontroleerd. Onwettige inhoud was op het moment van de linkuitvoering niet merkbaar. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte pagina’s is echter zonder concrete aanknopingspunten van een rechtsschending niet redelijk. Bij bekend worden van rechtsschending zal PCI dergelijke links onmiddellijk verwijderen. Verder is PCI niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of van de inhoud ervan.

Copyright
De door PCI opgestelde inhouden en werken op deze pagina’s zijn onderworpen aan het copyright. De reproductie, bewerking, verspreiding en elk type gebruik buiten de grenzen van het copyright vereisen de schriftelijke toestemming van PCI. Voor zover de inhoud op deze pagina niet door PCI werd opgesteld, worden de copyrightrechten van derden nageleefd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als dergelijke rechten beschouwd. In geval een gebruiker echter een copyrightschending opmerkt, verzoekt PCI een overeenkomstige aanwijzing te geven. Bij het bekend worden van rechtsschendingen zal PCI dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Beslechting van consumentengeschillen
De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), dat u kunt vinden op http://ec.europa.eu/. We zijn niet verplicht noch bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten.
Contact