Sika Nederland B.V. is verheugd dat u onze website hebt bezocht en dankt u voor uw interesse in ons bedrijf. Wij nemen gegevensbescherming zeer serieus.

Wie is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking en wie is de functionaris voor gegevensbescherming?

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is

PCI Augsburg GmbH
Piccardstrasse 11
86159 Augsburg
Tel.: +49 821 5901 0
Fax: +49 821 5901 372
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt onze functionaris voor gegevensbescherming Dr. Gregor Scheja bereiken op

Dr. Gregor Scheja
Scheja und Partner Rechtsanwälte mbB
Adenauerallee 136
53113 Bonn
Telefoon: +49 228 227226-0
Fax: +49 228 227226-26
www.scheja-partner.de
https://www.scheja-partner.de/kontakt/kontakt.html

U kunt klachten richten aan onze functionaris voor gegevensbescherming of aan een toezichthoudende autoriteit, met name in het land van uw vaste verblijfplaats of werkplek, of op de plaats van de vermeende inbreuk.

U kunt ook contact opnemen met de voor ons verantwoordelijke toezichthoudende autoriteit:

Bayerisches Landesamt für Datenschutzaufsicht (BayLDA)
Promenade 18
91522 Ansbach
Duitsland

1. Welke persoonsgegevens verwerken wij wanneer u onze website bezoekt en hier gebruik van maakt, voor welk doel verwerken wij deze gegevens en op welke rechtsgrondslag baseren wij ons?

1.1 Wanneer u onze website bezoekt zonder contact met ons op te nemen of in te loggen, geeft uw browser automatisch de volgende informatie door aan onze server:

 • het IP-adres van uw computer
 • de hostnaam van de computer die u bezoekt
 • het gebruikte besturingssysteem
 • informatie over uw browser (browsertype en browserversie)
 • de website waarop u zich bevond voordat u werd doorgestuurd naar onze website
 • de URL die, of het bestand dat, werd opgevraagd
 • de datum en het tijdstip van uw bezoek
 • de hoeveelheid overgedragen gegevens
 • statusinformatie, zoals foutmeldingen
Het doel van deze gegevensverwerking is om de gevraagde inhoud naar uw browser te sturen. Hierbij slaan we het volledige IP-adres alleen op als dat nodig is om u de opgevraagde inhoud toe te sturen.

De rechtsgrondslag voor de verwerking van deze gegevens is artikel 6, lid 1, onder f van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Onze gerechtvaardigde belangen vloeien voort uit de bovengenoemde doeleinden van de gegevensverwerking, en omvatten het ter beschikking stellen en waarborgen van de technische functionaliteit van onze website alsmede de verdediging tegen en analyse van aanvallen.

De gegevens die tijdelijk voor het ter beschikking stellen van onze website worden verwerkt, worden aan het einde van uw bezoek aan onze website gewist. De voor de verdediging en analyse van aanvallen verwerkte gegevens worden 14 dagen bewaard.

1.2 Als u per e-mail of via het contactformulier op onze website contact met ons opneemt, ontvangen wij de volgende gegevens:

 • E-mail: uw e-mailadres en andere persoonsgegevens die u ons verstrekt
 • Contactformulier: achternaam en e-mailadres en andere informatie die u vrijwillig verstrekt

Op het moment van het versturen van uw bericht worden ook de volgende gegevens opgeslagen:

 • de datum en het tijdstip van uw bericht

Het doel van deze gegevensverwerking is het verwerken van uw bericht.

De rechtsgrondslag voor de verwerking van deze gegevens is artikel 6, lid 1, onder b en f van de AVG. Onze gerechtvaardigde belangen vloeien voort uit bovengenoemde doeleinden van de gegevensverwerking, en omvatten het beantwoorden van uw aanvragen.

De gegevens worden opgeslagen totdat de verwerking van uw aanvraag is voltooid en, indien van toepassing, relevante bewaartermijnen volgens het handels- en belastingrecht zijn verstreken.

1.3 Onze website biedt de mogelijkheid om u te abonneren op een gratis nieuwsbrief. Wanneer gebruikers zich op de nieuwsbrief abonneren, worden de volgende in het invulformulier ingevoerde gegevens aan ons doorgegeven:

Achternaam
 • Uw e-mailadres
 • Onderwerp waarin u geïnteresseerd bent
 • Eventuele andere vrijwillig verstrekte informatie (titel, voornaam)
Op het moment van de aanmelding worden bovendien de volgende gegevens opgeslagen:

 • Datum en tijdstip van de aanmelding
 • IP-adres van de computer die u bezoekt

Het doel van deze gegevensverwerking is

 • u de nieuwsbrief toe te zenden waarop u zich hebt geabonneerd en
 • met betrekking tot de vrijwillig verstrekte gegevens, om u persoonlijk te kunnen aanspreken.

De rechtsgrondslag voor de verwerking van uw gegevens voor de verzending van de nieuwsbrief waarop u zich hebt geabonneerd, is uw toestemming overeenkomstig artikel 6, lid 1, onder a van de AVG. U kunt deze toestemming te allen tijde herroepen. Een dergelijke herroeping heeft echter geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking die vóór de herroeping is uitgevoerd.

U kunt de herroeping verklaren door:
 • te klikken op de daarvoor bestemde link in elke nieuwsbrief-e-mail
 • door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
 • door een bericht te sturen naar de in het impressum vermelde contactgegevens

Wij gebruiken de zogenaamde "double opt-in"-procedure (dubbele bevestigingsprocedure) om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Als u zich op onze website aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvangt u een e-mail op het e-mailadres dat u bij de aanmelding hebt opgegeven, waarin u wordt gevraagd uw aanmelding te bevestigen. In dit kader verwerken wij de volgende gegevens:

 • E-mailadres
 • Datum en tijd

Het doel van deze gegevensverwerking is te voldoen aan de wettelijke vereisten dat de opname in de distributielijst van de nieuwsbrief alsmede de verzending van de nieuwsbrief niet ongewenst is, en dat wij het bijbehorende bewijs kunnen leveren.
De rechtsgrondslag voor de verwerking van uw e-mailadres voor de dubbele opt-in-procedure is artikel 6, lid 1, onder f van de AVG. Onze gerechtvaardigde belangen vloeien voort uit het bovengenoemde doel, en omvatten de vervulling van wettelijke voorschriften en de mogelijkheid om in geval van eventuele juridische geschillen een bewijs van aanmelding te kunnen overleggen.

De gegevens worden gewist als u zich afmeldt voor de nieuwsbrief of uw toestemming hiervoor intrekt.

1.4 Youtube

Deze website bevat video's van YouTube. De exploitant van YouTube is Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.

Wij gebruiken YouTube met uitgebreide gegevensbescherming. Zodra u een YouTube-video op deze website start, wordt een verbinding met de YouTube-servers tot stand gebracht. Dit vertelt de YouTube-server welke van onze pagina's u hebt bezocht. Als u op uw YouTube-account bent ingelogd, stelt u YouTube in staat uw surfgedrag direct aan uw persoonlijke profiel toe te wijzen. U kunt dit voorkomen door uit te loggen bij uw YouTube-account. Verder kan YouTube na het starten van een video verschillende cookies op uw eindapparaat opslaan of vergelijkbare herkenningstechnologieën gebruiken (bijv. device-fingerprinting). Op die manier
kan YouTube informatie verkrijgen over de bezoekers van deze website. Deze informatie wordt onder andere gebruikt om videostatistieken te verzamelen, de gebruikerservaring te verbeteren en pogingen tot fraude te voorkomen. Eventueel kunnen na de start van een YouTube-video verdere gegevensverwerkingsprocessen in gang worden gezet waarop wij geen invloed hebben.

Met het gebruik van YouTube en de bijbehorende verwerking van uw persoonsgegevens streven wij het doel na om ons online-aanbod op een aantrekkelijke manier te presenteren, door u in staat te stellen video's rechtstreeks op onze website te bekijken. De rechtsgrondslag voor de verwerking is uw toestemming overeenkomstig art. 6, lid 1, onder a van de AVG. U kunt uw toestemming te allen tijde via de volgende link 
https://www.pci-afbouw.nl/nl/gegevens-en-veiligheid
intrekken met effect voor de toekomst. De rechtmatigheid van de verwerking die is uitgevoerd tot uw herroeping blijft onaangetast.

Meer informatie over gegevensbescherming bij YouTube vindt u in hun privacyverklaring op 
https://policies.google.com/privacy?hl=nl

1.5 Google Maps

Deze site maakt gebruik van de kaartendienst Google Maps. Aanbieder is Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.

Om de functies van Google Maps te kunnen gebruiken, is het noodzakelijk om uw IP-adres op te slaan. Er kan niet worden uitgesloten dat de informatie door Google Ireland Limited ook wordt doorgegeven aan een server van Google in de VS en daar wordt opgeslagen. Als Google Maps is geactiveerd, kan Google Web Fonts gebruiken voor de uniforme weergave van lettertypen. Bij het openen van Google Maps laadt uw browser de vereiste webfonts in de cache van uw browser om teksten
en fonts correct weer te geven. Als Google Maps is geactiveerd, kan Google Web Fonts gebruiken voor de uniforme weergave van lettertypen.
Bij het openen van Google Maps laadt uw browser de vereiste webfonts in de cache van uw browser om teksten en fonts correct weer te geven.

Met het gebruik van Google Maps en de daarmee gepaard gaande verwerking van uw persoonsgegevens streven wij het doel na om ons online-aanbod op een aantrekkelijke manier te presenteren, door u de mogelijkheid te bieden direct op onze website toegang te krijgen tot een kaartendienst en de op onze website aangegeven plaatsen gemakkelijk te vinden. De rechtsgrondslag voor de verwerking is uw toestemming overeenkomstig art. 6, lid 1, onder a van de AVG. U kunt uw toestemming te allen tijde via de volgende link 
https://www.pci-afbouw.nl/nl/gegevens-en-veiligheid
intrekken met effect voor de toekomst. De rechtmatigheid van de verwerking die is uitgevoerd tot uw herroeping blijft onaangetast.

Meer informatie over gegevensbescherming bij Google Maps vindt u in het privacybeleid van Google op 
https://policies.google.com/privacy?hl=nl

1.6 Google reCAPTCHA

Wij gebruiken "Google reCAPTCHA" (hierna "reCAPTCHA") op deze website. Aanbieder is Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.

Met reCAPTCHA wordt gecontroleerd of de op deze website verstrekte gegevens (bijv. in een contactformulier) door een mens of door een geautomatiseerd programma zijn ingevoerd. Hiertoe analyseert reCAPTCHA het gedrag van de websitebezoeker aan de hand van verschillende kenmerken. Deze analyse begint automatisch zodra de websitebezoeker op de website komt. Voor de analyse evalueert reCAPTCHA verschillende gegevens (bijv. IP-adres, tijd die de websitebezoeker op de website doorbrengt of muisbewegingen van de gebruiker). De tijdens de analyse verzamelde gegevens worden aan Google doorgegeven.
De reCAPTCHA-analyses worden volledig op de achtergrond uitgevoerd. Websitebezoekers worden er niet van op de hoogte gesteld dat er een analyse plaatsvindt.

Met het gebruik van Google reCaptcha en de bijbehorende verwerking van uw persoonsgegevens streven wij ernaar ons online aanbod te beschermen tegen onrechtmatige geautomatiseerde spionage en SPAM. De rechtsgrondslag voor de verwerking is uw toestemming overeenkomstig art. 6, lid 1, onder a van de AVG. U kunt uw toestemming te allen tijde via de volgende link 
https://www.pci-afbouw.nl/nl/gegevens-en-veiligheid
intrekken met effect voor de toekomst. De rechtmatigheid van de verwerking die is uitgevoerd tot uw herroeping blijft onaangetast.

Meer informatie over gegevensbescherming bij Google reCAPTCHA vindt u in het privacybeleid van Google op 
https://policies.google.com/privacy?hl=nl

1.7 Analysedienst AT Internet

Wij maken op onze website gebruik van de analysedienst AT Internet, een dienst van Applied Technologies Internet SAS (85 avenue Président JF Kennedy, 33700 Mérignac, Frankrijk), om het gebruikersgedrag bij het bezoeken van onze website te meten. Via tags op onze website kunnen cookies worden geplaatst om bezoekers te meten. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van onze website wordt doorgegeven aan een server van AT Internet.

De volgende gegevens worden verwerkt
 • ID-informatie: cookie-ID, mobiele ID, IP-adres
 • Type gebruikte browser
 • Aantal bekeken pagina's
 • Het exacte navigatiepad dat een bezoeker op de site aflegt
 • Tijd die op een pagina of de hele site wordt doorgebracht
 • Andere soorten navigatiegegevens
Het doel van de verwerking is het analyseren van uw gebruiksgedrag op onze website voor een betere presentatie van informatie.
De rechtsgrondslag voor de verwerking is uw eerder gegeven toestemming overeenkomstig art. 6, lid 1, onder a AVG. U kunt uw toestemming te allen tijde via de volgende link 
https://www.pci-afbouw.nl/nl/gegevens-en-veiligheid
intrekken met effect voor de toekomst. De rechtmatigheid van de verwerking die is uitgevoerd tot uw herroeping blijft onaangetast. De bewaartermijn van de gegevens bedraagt 180 dagen.

2. Hoe gebruiken wij cookies op onze website?

2.1 
Cookies zijn kleine bestanden die door een website op uw apparaat kunnen worden opgeslagen. Wanneer u onze website bezoekt, informeren wij u via onze cookiebanner over de manier waarop wij cookies gebruiken. De cookiebanner en de website onderscheiden de respectieve cookies volgens hun type, en voorzien in toestemming indien dit wettelijk vereist is. Cookies waarvoor toestemming nodig is worden op onze website uitgeschakeld totdat u vooraf uw uitdrukkelijke toestemming geeft.

Sommige cookies zijn altijd ingeschakeld omdat ze noodzakelijk zijn voor het gebruik en het functioneren van de website. De rechtsgrondslag voor deze cookies is art. 6, lid 1, onder f van de AVG (ons gerechtvaardigd belang bij de goede werking van de website). U wordt daarom niet gevraagd toestemming te geven voor de activering van deze cookies.

Andere cookies, zoals cookies voor analyse of het meten van prestaties, worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat, en stellen ons in staat u te herkennen. Wij gebruiken deze informatie om uw navigatie-ervaring te optimaliseren en aan te passen, alsmede voor analyses en metingen van onze bezoekers, zowel op deze website als in andere media. Onze cookiebanner biedt u de mogelijkheid om uw toestemming voor de activering van deze cookies telkens te geven of te weigeren, alsmede om uw toestemming te allen tijde met werking voor de toekomst in te trekken (zie ook onder paragraaf 2.2). Bovendien kunt u daar te allen tijde uw cookie-instellingen wijzigen. De rechtsgrondslag voor deze cookies is art. 6, lid 1, onder a van de AVG.

Indien u het gebruik van cookies voor andere doeleinden dan het functioneren van deze website weigert en niet toestaat, worden uw gegevens bij een bezoek aan deze website niet voor andere doeleinden verwerkt.

2.2 Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw cookie-instellingen rechtstreeks aan te passen via onze tool voor cookiebeheer: 
https://www.pci-afbouw.nl/nl/gegevens-en-veiligheid
Als u ook uw browserinstellingen wilt wijzigen om cookies te weigeren of te verwijderen, kunt u in het Help- en ondersteuningsgedeelte van uw browser instructies vinden voor het blokkeren of verwijderen van cookies. Houd er rekening mee dat als u cookies verwijdert of weigert, u mogelijk niet alle functies van onze website kunt gebruiken, waaronder bepaalde gepersonaliseerde functies.

2.3 De volgende cookies zijn technisch essentieel voor de goede werking van onze website:

Joomla Session ID (Frontend)
Key: hash met lengte van 32 tekens
Value: hash met lengte van 32 tekens
Toepassing: php-sessie voor websitebezoekers (Frontend)
Opslaglocatie: 1st party cookie
Opslagduur: tot het einde van de browsersessie

Joomla Session ID (Backend)
Key: hash met lengte van 32 tekens
Value: hash met lengte van 32 tekens
Toepassing: php-sessie voor beheerders (Backend)
Opslaglocatie: 1st party cookie
Opslagduur: tot het einde van de browsersessie of handmatig uitloggen van de backend.

2.4 Wij gebruiken de volgende cookies als u toestemming heeft gegeven voor het gebruik ervan:

volglijst
Key: volglijst
Value: opgeslagen document-ID's, door komma gescheiden
Toepassing: Opslaan van de documenten die aan de volglijst zijn toegevoegd als ID's.
Opslaglocatie: Local Storage
Opslagduur: tot het handmatig verwijderen van de volglijst door de gebruiker

Productvergelijking
Key: compare-products
Value: opgeslagen product-ID's, door komma gescheiden
Toepassing: opslaan van de producten die aan de productvergelijking zijn toegevoegd als ID's.
Opslaglocatie: Session Storage
Opslagduur: tot het einde van de browsersessie

Chatformulier: gebruikersinvoer
Key: pci.bt.chat-settings
Value: JSON-Array met de informatie van het chatformulier (targetGroup, InitialMessage, lastname, forename, email, privacyPolicyConfirmation)
Toepassing: overdracht van gebruikersgegevens aan het chatsysteem van BT
Opslaglocatie: Session Storage
Opslagduur: tot het einde van de browsersessie

Cookie-instellingen openen

2.5 Geïmplementeerde technologieën

reCAPTCHA

Beschrijving van de dienst
Het betreft een dienst die controleert of de gegevensinvoer door een mens of door een geautomatiseerd programma wordt gedaan.

Verwerkend bedrijf
Google ​Ireland​ Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ierland

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.

https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Bescherming tegen bots
Spam-preventie
Fraude-opsporing

Gebruikte technologieën
Deze lijst bevat alle technologieën waarmee deze dienst gegevens verzamelt. Typische technologieën zijn cookies en pixels die in de browser worden geplaatst.

Scripts

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.

Browser-taal
Browser-plugins
Klikpad
Datum en tijdstip van het bezoek
IP-adres
Gebruikersgedrag
Tijd doorgebracht op een pagina
Gebruikersinvoer
Apparaatinformatie
Muisbewegingen
Geografische locatie
Besturingssysteem van het apparaat

Rechtsgrondslag
Hieronder volgt de vereiste rechtsgrondslag voor de verwerking van gegevens

Art. 6, lid 1, zin 1, onder a van AVG

Plaats van verwerking
Dit is de primaire locatie waar de verzamelde gegevens worden verwerkt. Als de gegevens ook in andere landen worden verwerkt, wordt u hierover apart geïnformeerd.

Europese Unie

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

De gegevens worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de doeleinden van de verwerking.

Doorgifte aan andere landen
Deze dienst kan de verzamelde gegevens doorgeven aan een ander land. Houd er rekening mee dat deze dienst gegevens kan doorgeven aan een land dat geen adequaat niveau van gegevensbescherming biedt. Als de gegevens naar de VS worden overgedragen, bestaat het risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden verwerkt voor controle- en toezichtsdoeleinden, zonder dat u verhaal kunt halen. Hieronder vindt u een lijst van landen waaraan de gegevens worden doorgegeven. Voor meer informatie over veiligheidsgaranties verwijzen wij naar het privacybeleid van de aanbieder van de website, of neemt u rechtstreeks contact op met de aanbieder van de website.

Verenigde Staten van Amerika
Singapore
Taiwan
Chili

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

Alphabet Inc.
Google LLC
Google Ireland Limited

Klik hier om het privacybeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Klik hier om het cookiebeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=nl

Informatie over opslag
Maximale opslaglimiet voor cookies: 5 maanden, 27 dagen

Opgeslagen informatie
Naam: _GRECAPTCHA; deze cookie is ingesteld om Google in staat te stellen risicoanalyses te bieden over de activiteit die wordt waargenomen door Google reCAPTCHA; type: cookie; duur: 5 maanden, 27 dagen; domein: google.com;

Google Tag Manager

Beschrijving van de dienst
Dit is een tag-management-dienst. Google Tag Manager wordt gebruikt om meetpixels (tags) van derden centraal te beheren, te controleren en te laden. Hierdoor kan de beslissing over het verzamelen van gegevens door externe aanbieders en cookies worden gecontroleerd. Om de functionaliteit mogelijk te maken, wordt een cookie genaamd utag_main ingesteld. Het tag-management-systeem is nodig om de dienst te leveren en kan daarom niet worden uitgeschakeld.

Verwerkend bedrijf
Google ​Ireland​ Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ierland

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.

https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Beheer tags en scripts op deze pagina.

Gebruikte technologieën
Deze lijst bevat alle technologieën waarmee deze dienst gegevens verzamelt. Typische technologieën zijn cookies en pixels die in de browser worden geplaatst.

Cookies

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.
Geaggregeerde tag-activeringsgegevens

Tijdstip en duur van het website-bezoek

Rechtsgrondslag
Hieronder volgt de vereiste rechtsgrondslag voor de verwerking van gegevens

Art. 6, lid 1, zin 1, onder c van AVG

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

De gegevens worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de doeleinden van de verwerking.

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

Alphabet Inc.
Google LLC
Google Ireland Limited

Klik hier om het privacybeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Klik hier om het cookiebeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=nl

Usercentrics Consent Management Platform

Beschrijving van de dienst
Dit is een dienst voor toestemmingsbeheer. De website gebruikt Usercentrics GmbH als opdrachtverwerker voor het toestemmingsbeheer.

Verwerkend bedrijf
Usercentrics GmbH
Sendlinger Str. 7, 80331 München, Duitsland

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Naleving van wettelijke verplichtingen
Opslaan van toestemming

Gebruikte technologieën
Deze lijst bevat alle technologieën waarmee deze dienst gegevens verzamelt. Typische technologieën zijn cookies en pixels die in de browser worden geplaatst.

Local Storage
Pixels

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.

Opt-in- en opt-out-gegevens
Referrer URL
User Agent
Gebruikersinstellingen
Toestemmings-ID
Tijdstip van toestemming
Toestemmingstype
Template-versie
Banner-taal
IP-adres

Rechtsgrondslag
Hieronder volgt de vereiste rechtsgrondslag voor de verwerking van gegevens

Art. 6, lid 1, zin 1, onder c van AVG

Plaats van verwerking
Dit is de primaire locatie waar de verzamelde gegevens worden verwerkt. Als de gegevens ook in andere landen worden verwerkt, wordt u hierover apart geïnformeerd.

Europese Unie

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

De toestemmingsgegevens (gegeven en ingetrokken toestemming) worden één jaar bewaard. Daarna worden de gegevens onmiddellijk gewist.

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

Usercentrics GmbH

Klik hier om het privacybeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://usercentrics.com/privacy-policy/

Flockler

Beschrijving van de dienst
Dit is een sociale aggregator en sociale websitebouwer. Hiermee kunnen gebruikers door gebruikers gegenereerde sociale inhoud verzamelen, analyseren en weergeven op hun diensten

Verwerkend bedrijf
Flockler Oy
Rautatienkatu 21 B, 33100 Tampere, Finland

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Optimalisering

Gebruikte technologieën
Deze lijst bevat alle technologieën waarmee deze dienst gegevens verzamelt. Typische technologieën zijn cookies en pixels die in de browser worden geplaatst.

Logbestand

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.

IP-adres

Rechtsgrondslag
Hieronder volgt de vereiste rechtsgrondslag voor de verwerking van gegevens

Art. 6, lid 1, zin 1, onder f van AVG

Plaats van verwerking
Dit is de primaire locatie waar de verzamelde gegevens worden verwerkt. Als de gegevens ook in andere landen worden verwerkt, wordt u hierover apart geïnformeerd.

Europese Unie

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

De gegevens worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de verwerkingsdoeleinden.

Doorgifte aan andere landen
Deze dienst kan de verzamelde gegevens doorgeven aan een ander land. Houd er rekening mee dat deze dienst gegevens kan doorgeven aan een land dat geen adequaat niveau van gegevensbescherming biedt. Als de gegevens naar de VS worden overgedragen, bestaat het risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden verwerkt voor controle- en toezichtsdoeleinden, zonder dat u verhaal kunt halen. Hieronder vindt u een lijst van landen waaraan de gegevens worden doorgegeven. Voor meer informatie over veiligheidsgaranties verwijzen wij naar het privacybeleid van de aanbieder van de website, of neemt u rechtstreeks contact op met de aanbieder van de website.

Verenigde Staten van Amerika

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

Flockler Oy

Klik hier om het privacybeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://flockler.com/privacy-policy

Google Maps

Beschrijving van de dienst
Dit is een geïntegreerde kaartendienst.

Verwerkend bedrijf
Google Ireland Limited
Gordon House, 4 Barrow St, Dublin 4, Ierland

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.

https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Kaarten weergeven

Gebruikte technologieën
Deze lijst bevat alle technologieën waarmee deze dienst gegevens verzamelt. Typische technologieën zijn cookies en pixels die in de browser worden geplaatst.

API

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.

Datum en tijdstip van het bezoek
Locatie-informatie
IP-adres
URL
Gebruiksgegevens
Zoektermen
Geografische locatie

Rechtsgrondslag
Hieronder volgt de vereiste rechtsgrondslag voor de verwerking van gegevens

Art. 6, lid 1, zin 1, onder a van AVG

Plaats van verwerking
Dit is de primaire locatie waar de verzamelde gegevens worden verwerkt. Als de gegevens ook in andere landen worden verwerkt, wordt u hierover apart geïnformeerd.

Europese Unie

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

Gegevens worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de verwerkingsdoeleinden.

Doorgifte aan andere landen
Deze dienst kan de verzamelde gegevens doorgeven aan een ander land. Houd er rekening mee dat deze dienst gegevens kan doorgeven aan een land dat geen adequaat niveau van gegevensbescherming biedt. Als de gegevens naar de VS worden overgedragen, bestaat het risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden verwerkt voor controle- en toezichtsdoeleinden, zonder dat u verhaal kunt halen. Hieronder vindt u een lijst van landen waaraan de gegevens worden doorgegeven. Voor meer informatie over veiligheidsgaranties verwijzen wij naar het privacybeleid van de aanbieder van de website, of neemt u rechtstreeks contact op met de aanbieder van de website.

Verenigde Staten van Amerika
Singapore
Taiwan
Chili

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

Google Ireland Limited, Google LLC, Alphabet Inc

Klik hier om het privacybeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Klik hier om het cookiebeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=nl

Klik hier om u af te melden op alle domeinen van de verwerker.
https://safety.google/privacy/privacy-controls/

Opgeslagen informatie
Naam: JSESSIONID; type: cookie; duur: - ;
Naam: BrowserId; type: web;
Naam: rc::d-15#; type: web;
Naam: rc::b; type: web;
Naam: rc::a; type: web;
Naam: rc::c; type: web;
Naam: rc::e; type: web;
Naam: AEC; type: cookie; duur: - ;

HubSpot

Beschrijving van de dienst
Dit is een dienst voor marketing, contentmanagement, webanalyse en zoekmachine-optimalisatie.

Verwerkend bedrijf
HubSpot, Inc.
25 First Street, 2nd Floor, Cambridge, MA 02141, United States of America

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Marketing
Statistieken
Analyse
Optimalisering

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.

Geaggregeerd gebruik
Browser-type
Apparaatidentificatie
Apparaatmodel
Besturingssysteem van het apparaat
Domeinnaam
Bekeken bestanden
Gebruiksfrequentie van de mobiele toepassing
Geografische locatie
Internetprovider
IP-adres
Duur van het paginabezoek
Informatie over de mobiele toepassing
Versie van het besturingssysteem
Prestatiegegevens
Referrer URL
Tijdstip van toegang of opvragen
Waar de toepassing werd gedownload
Clickstream-gegevens
Gebeurtenissen binnen de toepassing
Navigatie-informatie
Bekeken pagina's

Rechtsgrondslag
Hieronder volgt de vereiste rechtsgrondslag voor de verwerking van gegevens

Art. 6, lid 1, zin 1, onder a van AVG

Plaats van verwerking
Dit is de primaire locatie waar de verzamelde gegevens worden verwerkt. Als de gegevens ook in andere landen worden verwerkt, wordt u hierover apart geïnformeerd.

Europese Unie
Verenigde Staten van Amerika

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

Gegevens worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de verwerkingsdoeleinden.

Doorgifte aan andere landen

Deze dienst kan de verzamelde gegevens doorgeven aan een ander land. Houd er rekening mee dat deze dienst gegevens kan doorgeven aan een land dat geen adequaat niveau van gegevensbescherming biedt. Als de gegevens naar de VS worden overgedragen, bestaat het risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden verwerkt voor controle- en toezichtsdoeleinden, zonder dat u verhaal kunt halen. Hieronder vindt u een lijst van landen waaraan de gegevens worden doorgegeven. Voor meer informatie over veiligheidsgaranties verwijzen wij naar het privacybeleid van de aanbieder van de website, of neemt u rechtstreeks contact op met de aanbieder van de website.

Verenigde Staten van Amerika

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

Serviceproviders
Hubspot-partners

Klik hier om het privacybeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://legal.hubspot.com/privacy-policy

Informatie over opslag
Maximale opslaglimiet voor cookies: 1 jaar, 1 maand

Opgeslagen informatie
Naam: _hssc; wordt gebruikt om informatie te verzamelen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de website te verbeteren; type: cookie; duur: sessie;
Naam: _hssrc; wordt gebruikt om informatie te verzamelen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de website te verbeteren; type: cookie; duur: sessie;
Naam: _hstc; wordt gebruikt om informatie te verzamelen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de website te verbeteren; type: cookie; duur: 1 jaar, 1 maand;

LinkedIn Insight Tag

Beschrijving van de dienst
Dit is een dienst voor conversie-tracking en retargeting.

Verwerkend bedrijf
LinkedIn Ireland Unlimited Company
Wilton Place, Dublin 2, Ierland

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.

https://www.linkedin.com/help/linkedin/ask/TSO-DPO

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Marketing
Retargeting
Analyse

Gebruikte technologieën
Deze lijst bevat alle technologieën waarmee deze dienst gegevens verzamelt. Typische technologieën zijn cookies en pixels die in de browser worden geplaatst.

Cookies
Pixels

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.

Apparaatinformatie
IP-adres
Referrer URL
Tijdstempel
Browser-informatie

Rechtsgrondslag
Hieronder volgt de vereiste rechtsgrondslag voor de verwerking van gegevens

Art. 6, lid 1, zin 1, onder a van AVG

Plaats van verwerking
Dit is de primaire locatie waar de verzamelde gegevens worden verwerkt. Als de gegevens ook in andere landen worden verwerkt, wordt u hierover apart geïnformeerd.

Singapore
Europese Unie
Verenigde Staten van Amerika

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

De gegevens worden na 90 dagen gewist.

Doorgifte aan andere landen
Deze dienst kan de verzamelde gegevens doorgeven aan een ander land. Houd er rekening mee dat deze dienst gegevens kan doorgeven aan een land dat geen adequaat niveau van gegevensbescherming biedt. Als de gegevens naar de VS worden overgedragen, bestaat het risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden verwerkt voor controle- en toezichtsdoeleinden, zonder dat u verhaal kunt halen. Hieronder vindt u een lijst van landen waaraan de gegevens worden doorgegeven. Voor meer informatie over veiligheidsgaranties verwijzen wij naar het privacybeleid van de aanbieder van de website, of neemt u rechtstreeks contact op met de aanbieder van de website.

Singapore
Verenigde Staten van Amerika

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

LinkedIn Ireland Unlimited Company

Klik hier om het privacybeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?src=li-other&veh=www.linkedin.com

Klik hier om het cookiebeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://www.linkedin.com/legal/cookie_policy?src=li-other&veh=www.linkedin.com

Klik hier om u af te melden op alle domeinen van de verwerker.
https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?src=li-other&veh=www.linkedin.com

Informatie over opslag
Maximale opslaglimiet voor cookies: 6 maanden

Opgeslagen informatie
Naam: li_sugr; type: cookie; duur: - ;
Naam: UserMatchHistory; type: cookie; duur: - ;
Naam: lidc; type: cookie; duur: - ;
Naam: li_gc; type: cookie; duur: - ;
Naam: li_or; type: cookie; duur: - ;
Naam: lang; type: web;
Naam: bscookie; type: cookie; duur: - ;
Naam: AnalyticsSyncHistory; type: cookie; duur: - ;
Naam: bcookie; type: cookie; duur: - ;

Matomo

Beschrijving van de dienst
Matomo is een open-source analysedienst die we gebruiken om geanonimiseerde statistieken over onze bezoekers te verzamelen om de website te verbeteren.

Verwerkend bedrijf
PCI Augsburg GmbH
Piccardstrasse 11, 86159 Augsburg

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.

https://www.scheja-partner.de/kontakt/kontakt.html

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Statistieken
Webanalyse

Gebruikte technologieën
Deze lijst bevat alle technologieën waarmee deze dienst gegevens verzamelt. Typische technologieën zijn cookies en pixels die in de browser worden geplaatst.

Cookies

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.

Browser-taal
Besturingssysteem
Apparaattype
Merk apparaat
Apparaatmodel
Beeldschermresolutie
Datum en tijdstip van de toegang
Bezochte pagina's en volgorde van de bezochte pagina's
Gemiddelde laadtijd
Land van herkomst
IP-adres (ingekort tot drie octetten)

Plaats van verwerking
Dit is de primaire locatie waar de verzamelde gegevens worden verwerkt. Als de gegevens ook in andere landen worden verwerkt, wordt u hierover apart geïnformeerd.

Duitsland

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

De gegevens worden opgeslagen totdat ze niet langer nodig zijn voor de verwerking.

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

zwetschke GmbH & Co. KG, Proviantbachstraße 1 ½, 86153 Augsburg, DE

moin

Beschrijving van de dienst
Dit is een chatbot-dienst.

Verwerkend bedrijf
knowhere GmbH
Steinhöft 9, 20459 Hamburg, Duitsland

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Dienstverlening
Communicatie

Gebruikte technologieën
Deze lijst bevat alle technologieën waarmee deze dienst gegevens verzamelt. Typische technologieën zijn cookies en pixels die in de browser worden geplaatst.

Cookies

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.

Communicatiehistorie

Rechtsgrondslag
Hieronder volgt de vereiste rechtsgrondslag voor de verwerking van gegevens

Art. 6, lid 1, zin 1, onder f van AVG

Plaats van verwerking
Dit is de primaire locatie waar de verzamelde gegevens worden verwerkt. Als de gegevens ook in andere landen worden verwerkt, wordt u hierover apart geïnformeerd.

Europese Unie

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

Gegevens worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de verwerkingsdoeleinden.

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

knowhere GmbH

Klik hier om het privacybeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://www.iubenda.com/privacy-policy/59451072/legal?ifr=true&height=635&newmarkup=no

Seznam

Beschrijving van de dienst
Dit is een Tsjechisch internetportaal met een zoekmachine.

Verwerkend bedrijf
Seznam.cz, a.s.
Radlicka 3294/10, 150 00 Praag 5, Tsjechië

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Merkreclame
Reclame weergeven
Native reclame

Gebruikte technologieën
Deze lijst bevat alle technologieën waarmee deze dienst gegevens verzamelt. Typische technologieën zijn cookies en pixels die in de browser worden geplaatst.

Cookies

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.

IP-adres
Tijdstempel
Retargeting-ID
Artikel-ID
URL’s
Paginatype

Rechtsgrondslag
Hieronder volgt de vereiste rechtsgrondslag voor de verwerking van gegevens

Art. 6, lid 1, zin 1, onder a van AVG

Plaats van verwerking
Dit is de primaire locatie waar de verzamelde gegevens worden verwerkt. Als de gegevens ook in andere landen worden verwerkt, wordt u hierover apart geïnformeerd.

Europese Unie

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

De gegevens worden tot 540 dagen opgeslagen.

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

Seznam.cz, a.s.

Klik hier om het privacybeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/

Klik hier om het cookiebeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/

Klik hier om u af te melden op alle domeinen van de verwerker.
https://o.seznam.cz/personalizovana-reklama/

Vimeo

Beschrijving van de dienst
Dit is een dienst voor het weergeven van video-inhoud.

Verwerkend bedrijf
Vimeo LLC
555 West 18th Street, New York, New York 10011, United States of America

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Video's weergeven

Gebruikte technologieën
Deze lijst bevat alle technologieën waarmee deze dienst gegevens verzamelt. Typische technologieën zijn cookies en pixels die in de browser worden geplaatst.

Cookies

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.

Browser-informatie
Browser-taal
Browser-type
Cookie-informatie
Apparaatinformatie
Besturingssysteem van het apparaat
Informatie van derden
IP-adres
Bezochte pagina's
Referrer URL
Informatie die gebruikers op de site verstrekken
Zoekopdrachten
Geografische locatie
Bekeken inhoud

Rechtsgrondslag
Hieronder volgt de vereiste rechtsgrondslag voor de verwerking van gegevens

Art. 6, lid 1, zin 1, onder a van AVG

Plaats van verwerking
Dit is de primaire locatie waar de verzamelde gegevens worden verwerkt. Als de gegevens ook in andere landen worden verwerkt, wordt u hierover apart geïnformeerd.

Verenigde Staten van Amerika

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

Gegevens worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de verwerkingsdoeleinden.

Doorgifte aan andere landen
Deze dienst kan de verzamelde gegevens doorgeven aan een ander land. Houd er rekening mee dat deze dienst gegevens kan doorgeven aan een land dat geen adequaat niveau van gegevensbescherming biedt. Als de gegevens naar de VS worden overgedragen, bestaat het risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden verwerkt voor controle- en toezichtsdoeleinden, zonder dat u verhaal kunt halen. Hieronder vindt u een lijst van landen waaraan de gegevens worden doorgegeven. Voor meer informatie over veiligheidsgaranties verwijzen wij naar het privacybeleid van de aanbieder van de website, of neemt u rechtstreeks contact op met de aanbieder van de website.

Verenigde Staten van Amerika

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

Vimeo LLC

Klik hier om het privacybeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://vimeo.com/privacy

Klik hier om het cookiebeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://vimeo.com/cookie_policy

Klik hier om u af te melden op alle domeinen van de verwerker.
https://vimeo.com/cookie_policy

Informatie over opslag
Maximale opslaglimiet voor cookies: 2 jaar

Opgeslagen informatie
Naam: muxData; deze cookie wordt gebruikt in combinatie met een videospeler. Als de bezoeker wordt onderbroken tijdens het bekijken van video-inhoud, onthoudt de cookie waar de video moet beginnen wanneer de bezoeker de video opnieuw laadt; type: cookie; duur: sessie; domein: vimeo.com;
Naam: has_loggend_in; een indicator of de bezoeker ooit heeft ingelogd; type: cookie; duur: sessie; domein: vimeo.com;
Naam: vuid; registreert een unieke ID gebruikt door Vimeo; type: cookie; duur: 2 jaar; domein: vimeo.com;
Naam: player; slaat de voorkeuren van de gebruiker op bij het afspelen van ingesloten video's van Vimeo; type: cookie; duur: 1 jaar; domein: vimeo.com;
Naam: is_logged_in; wordt ingesteld na de eerste upload van een gebruiker; type: cookie; duur: sessie; domein: vimeo.com;

XiTi

Beschrijving van de dienst
Dit is een webanalysedienst.

Verwerkend bedrijf
AT Internet
85 avenue John Fitzgerald Kennedy, 33700 Mérignac, Frankrijk

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Analyse
Rapporten
Optimalisering

Gebruikte technologieën
Deze lijst bevat alle technologieën waarmee deze dienst gegevens verzamelt. Typische technologieën zijn cookies en pixels die in de browser worden geplaatst.

Cookies
Local Storage

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.

IP-adres
Cookie-ID
Unieke identificatiecode voor mobiele apparaten
Geografische locatie
Browser-type
Aantal bezochte webpagina's
Klikpad
Artikelen die aan het winkelwagentje zijn toegevoegd
Winkelwagenactiviteit van de gehele website

Rechtsgrondslag
Hieronder volgt de vereiste rechtsgrondslag voor de verwerking van gegevens

Art. 6, lid 1, zin 1, onder a van AVG

Plaats van verwerking
Dit is de primaire locatie waar de verzamelde gegevens worden verwerkt. Als de gegevens ook in andere landen worden verwerkt, wordt u hierover apart geïnformeerd.

Europese Unie

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

Gegevens worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de verwerkingsdoeleinden.

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

AT Internet

Klik hier om het privacybeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://www.atinternet.com/en/data-protection/

YouTube Video

Beschrijving van de dienst
Dit is een video-player-dienst. Deze kan door gebruikers worden gebruikt om video's te bekijken, te delen, een reactie achter te laten en te uploaden.

Verwerkend bedrijf
Google Ireland Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ierland

Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.
Hieronder vindt u het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming van het verwerkende bedrijf.

https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Doel van de gegevens
Deze lijst geeft de doelen van de gegevensverzameling en -verwerking weer.

Video's weergeven

Gebruikte technologieën
Deze lijst bevat alle technologieën waarmee deze dienst gegevens verzamelt. Typische technologieën zijn cookies en pixels die in de browser worden geplaatst.

Cookies (als de modus “Privacy-Enhanced” niet is ingeschakeld)

Verzamelde gegevens
Deze lijst bevat alle (persoons-)gegevens die worden verzameld door of via het gebruik van deze dienst.

Apparaatinformatie
IP-adres
Referrer URL
Bekeken video's

Rechtsgrondslag
Hieronder volgt de vereiste rechtsgrondslag voor de verwerking van gegevens

Art. 6, lid 1, zin 1, onder a van AVG

Plaats van verwerking
Dit is de primaire locatie waar de verzamelde gegevens worden verwerkt. Als de gegevens ook in andere landen worden verwerkt, wordt u hierover apart geïnformeerd.

Europese Unie

Bewaartermijn
De bewaartermijn is de periode dat de verzamelde gegevens worden opgeslagen voor verwerking. De gegevens moeten worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de gespecificeerde verwerkingsdoeleinden.

Gegevens worden gewist zodra ze niet langer nodig zijn voor de verwerkingsdoeleinden.

Doorgifte aan andere landen
Deze dienst kan de verzamelde gegevens doorgeven aan een ander land. Houd er rekening mee dat deze dienst gegevens kan doorgeven aan een land dat geen adequaat niveau van gegevensbescherming biedt. Als de gegevens naar de VS worden overgedragen, bestaat het risico dat uw gegevens door de Amerikaanse autoriteiten worden verwerkt voor controle- en toezichtsdoeleinden, zonder dat u verhaal kunt halen. Hieronder vindt u een lijst van landen waaraan de gegevens worden doorgegeven. Voor meer informatie over veiligheidsgaranties verwijzen wij naar het privacybeleid van de aanbieder van de website, of neemt u rechtstreeks contact op met de aanbieder van de website.

Wereldwijd

Gegevensontvangers
Hieronder volgt een lijst met de ontvangers van de verzamelde gegevens.

Alphabet Inc.
Google LLC
Google Ireland Limited

Klik hier om het privacybeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://policies.google.com/privacy?hl=nl


Klik hier om het cookiebeleid van de gegevensverwerker te lezen.
https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=nl

Klik hier om u af te melden op alle domeinen van de verwerker.
https://safety.google/privacy/privacy-controls/

Informatie over opslag
Maximale opslaglimiet voor cookies: 8 maanden

Opgeslagen informatie
Naam: __sak; wordt gebruikt om informatie op te slaan over de videovoorkeuren van de bezoeker; type: web;
Naam: LAST_RESULT_ENTRY_KEY; wordt gebruikt om de gebruikersinstellingen op te slaan bij het ophalen van een Youtube-video die op andere webpagina's is geïntegreerd; type: web;
Naam: yt-player-bandaid-host, yt-player-bandwidth, yt-player-headers-readable; wordt gebruikt om de optimale videokwaliteit te bepalen op basis van het apparaat en de netwerkinstellingen van de bezoeker; type: web;
Name: yt-remote-cast-installed, yt-remote-connected-devices, yt-remote-device-id, yt-remote-fast-check-period, yt-remote-session-app, yt-remote-session-name; wordt gebruikt om de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker op te slaan met behulp van ingesloten YouTube-video; type: web;
Naam: YEC; wordt gebruikt om de voorkeuren van de gebruiker voor de videospeler op te slaan met behulp van ingesloten YouTube-video; type: cookie; duur: 1 jaar, 1 maand;
Naam: CONSENT; wordt gebruikt om te detecteren of de bezoeker de marketingcategorie in de cookiebanner heeft geaccepteerd. ; type: cookie; duur: 2 jaar;
Naam: DEVICE_INFO; wordt gebruikt om de interactie van de gebruiker met ingesloten content te volgen; type: cookie; duur: 5 maanden, 26 dagen;
Naam: remote_sid; wordt gebruikt voor de implementatie en functionaliteit van YouTube-video-inhoud op de website; type: cookie; duur: sessie;
Naam: test_cookie; dit is een test voor het instellen van cookies in de browser van de gebruiker; type: cookie; duur: 1 dag;
Naam: VISITOR_INFO1_LIVE; wordt gebruikt om de bandbreedte van de gebruikers te meten om te bepalen of ze de nieuwe of oude spelersinterface krijgen; type: cookie; duur: 6 maanden;
Naam: YSC; wordt ingesteld door de YouTube-videoservice op pagina's met ingesloten YouTube-video's; type: cookie; duur: sessie;
Naam: PREF; wordt gebruikt om informatie op te slaan zoals uw voorkeursconfiguratie van de pagina en afspeelinstellingen, zoals expliciete autoplay-opties, willekeurige mix en spelersgrootte; type: cookie; duur: 8 maanden;
Naam: pm_sess; wordt gebruikt om uw browsersessie te onderhouden; type: cookie; duur: 30 minuten;
Naam: CGIC; wordt gebruikt om zoekresultaten te leveren door zoekopdrachten automatisch aan te vullen op basis van de oorspronkelijke invoer van een gebruiker; type: cookie; duur: 6 maanden;
Naam: UULE; wordt gebruikt om de geografische locatie van de gebruiker te bepalen; type: cookie; duur: 6 uur;

3. Aan welke ontvangers geven wij uw gegevens door?

Wij geven de in paragraaf 1.1 tot 1.2 en 1.5 tot 1.7 genoemde persoonsgegevens door aan onze in de Europese Unie gevestigde hostingprovider
zwetschke:
WallCloud GmbH
Directeur-aandeelhouder: Oliver Schlag
Königsteiner Strasse 29
61381 Friedrichsdorf.

Deze gegevensverwerker verwerkt persoonsgegevens uitsluitend op onze aanwijzing, en de verwerking gebeurt in onze opdracht.

De in paragraaf 1.3 genoemde persoonsgegevens geven wij door aan onze in Duitsland gevestigde nieuwsbriefprovider SC-Networks GmbH. Deze gegevensverwerker verwerkt persoonsgegevens uitsluitend op onze aanwijzing, en de verwerking gebeurt in onze opdracht.

Ontvangers van de gegevens kunnen in alle gevallen op verzoek ook overheidsinstellingen zijn, op voorwaarde dat aan de wettelijke vereisten voor openbaarmaking is voldaan.

4. Hoe beveiligen wij uw persoonsgegevens?

Wij passen technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen toe om uw persoonsgegevens te beschermen tegen toevallige of opzettelijke manipulatie, verlies, vernietiging of toegang door onbevoegden. Onze beveiligingsmaatregelen worden voortdurend herzien in overeenstemming met de technologische ontwikkelingen.

5. Welke rechten heeft u?

U hebt de volgende rechten op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:

Recht op informatie: u hebt recht op informatie over uw persoonsgegevens die door ons worden verwerkt.

Recht op rectificatie: als uw persoonsgegevens onjuist of onvolledig zijn, hebt u recht op rectificatie.

Recht op verwijdering: in bepaalde gevallen kunt u verzoeken om verwijdering van uw persoonsgegevens.

Recht op beperking van de verwerking: dit recht omvat de beperking van het gebruik of de wijze van gebruik. Dit recht is beperkt tot bepaalde gevallen en bestaat met name wanneer: (a) de juistheid van de gegevens wordt betwist voor de duur van de toetsing, (b) de verwerking onrechtmatig is en u bezwaar maakt tegen het verwijderen, (c) wij de gegevens niet langer nodig hebben, maar u de gegevens nodig hebt om rechtsvorderingen te doen gelden, uit te oefenen of te verdedigen. Als de verwerking wordt beperkt, mogen wij de gegevens blijven opslaan maar niet gebruiken.

Recht op gegevensoverdraagbaarheid: dit recht houdt in dat wij uw persoonsgegevens die u ons hebt verstrekt, indien technisch mogelijk, overdragen in een gestructureerd, gangbaar en machinaal leesbaar formaat voor uw eigen doeleinden.

Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens indien deze worden verwerkt op basis van artikel 6, lid 1, onder e of f van de AVG, of ten behoeve van direct marketing.

Recht om uw toestemming in te trekken: Als u ons toestemming hebt gegeven voor de verwerking, hebt u te allen tijde het recht om uw toestemming in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking die tot de intrekking op basis van de toestemming is uitgevoerd.

De uitoefening van deze rechten is voor u kosteloos.

Om uw rechten uit te oefenen, een klacht in te dienen of een ander verzoek in te dienen, kunt u per e-mail of schriftelijk contact met ons opnemen via de hierboven in paragraaf 1 vermelde contactgegevens. U kunt contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via de contactgegevens die hierboven in paragraaf 1 zijn vermeld.

Recht van beroep: Indien u van mening bent dat de verwerking van uw persoonsgegevens in strijd is met de AVG, kunt u een klacht indienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit (via de hierboven in paragraaf 1 vermelde contactgegevens).

6. Geautomatiseerde individuele besluitvorming inclusief profilering

In verband met de verstrekking en het gebruik van onze website worden in individuele gevallen geen geautomatiseerde beslissingen genomen, waaronder profilering in de zin van art. 22 AVG.

Stand: mei 2023
Contact