Selecteer een regio en taal
  • Ik sta voor het betere werk. Daarom gebruik ik tegellijmsystemen van PCI. Systeem voor badkamers
  • PCI-systemen in vele zwembaden En een nieuwe technische brochure! U vindt onze afdichtings- en tegellijmsystemen in vele openbare en particuliere zwembaden in Nederland en België. De basistechnieken lichten wij toe in een overzichtelijke brochure. "De waterdichte opbouw"

Basisproducten en keuzetabel

Snel een keuze maken voor een tegellijm, afdichtingslaag, uitvlakmortel, voegmiddel of kit? In de brochure “Tegellijmsystemen voor de vakman” staat een compact overzicht van ons basisassortiment. Met deze selectie kan de tegelzetter de meeste projecten uitvoeren. Inclusief tegellijmtabel, productoverzicht, tabel met voegkleuren en informatie over technische ondersteuning.

Brochure

PCI Durapox Premium, epoxyvoegmortel die je eenvoudig verwerkt als een cementaire

PCI Durapox Premium

De epoxyvoegmortel die je met hetzelfde gemak verwerkt als een cementhoudende voegmortel, met één hand!
Nu in 17 kleuren. Wij hebben pergamon, jasmijn, notenbruin en reebruin aan het assortiment toegevoegd. Om nog meer in te spelen op actuele trends bij tegels. De kleuren zijn afgestemd met de kleuren van onze siliconenkitten.
Flyer

Voor elke situatie

Handig: Badkamer, zwembad, terras of kelder? PCI heeft voor elke toepassing geschikte producten. Kijk bij "Systemen" voor een schets van de opbouw, een overzicht van de belangrijkste producten per systeem en verwerkingsfilms.

Systemen

Handige werkkleding voor tegelzetters

Als vakman wil jij jezelf professioneel presenteren. Vertrouw nu niet alleen op de premiumproducten van PCI, maar ook op de praktische werkkleding. Je vindt in onze webshop o.a. shirts, broeken, truien, vesten, jassen en overhemden.

 

Webshop

Bienvenue à notre site pour les clients de Wallonie

Vous trouvez ici les informations en Français.

Votre acces direct

PCI – tegellijmen voor de vakman

Het merk PCI staat al meer dan 65 jaar voor innovatie, betrouwbaarheid en uitgebreide technische service in combinatie met hoogwaardige en daarmee duurzame producten. 

Als onderdeel van BASF beschikt PCI over een breed technisch fundament om een uitgebreid pakket aan tegellijmsystemen en overige bouwchemische producten te kunnen ontwikkelen en produceren.

Hoogwaardige producten en afgestemde systemen

De kwaliteit van de producten blijkt ook uit de eenvoudige en doelmatige verwerking. Toepassingsmogelijkheden onder vele weersomstandigheden, snelle uitharding om wachttijden te verkorten en dus een snelle werkvoortgang zorgen voor een efficiënt resultaat.

De systemen bestaan uit producten die op elkaar zijn afgestemd en in combinatie getest. 

Uitgebreide service en technische begeleiding

Onze service omvat onder andere technische begeleiding door onze ervaren adviseurs en uitgebreide ondersteuning van projecten. Verder treft u op onze website een productkeuzehulp en een praktische verbruiksberekenaar aan.