Multicolor - creatief met kleuren

Multicolor            Kleuradvies          Voegmiddel            Films en FAQs

WOONRUIMTES INDIVIDUEEL INRICHTEN

Individualiteit speelt een belangrijke rol in ons leven. Geen standaardoplossingen, maar variatie. Zelfs in elk detail van onze woonruimtes. Een zeer bepalend element is de voeg. De kleur daarvan heeft veel invloed op de uitstraling van niet alleen de tegels, maar van de gehele ruimte.

PCI Durapox Premium Multicolor biedt bijna onbegrensde creativiteit. Een voegmortel in honderden kleuren - de juiste voegkleur voor elke tegel, een eigen ontwerp voor elke woonruimte. Deze uitgebreide kleurenkeuze is uniek op de markt - zoals de digitale kleurenscanner PCI Colorcatch Nano. Dit apparaat helpt eenvoudig en snel bij het kiezen van de juiste kleur. Het meet nauwkeurig de kleur van gladde, gestructureerde of gemeleerde oppervlakken en toont binnen enkele seconden passende kleurcombinaties. In combinatie met de PCI-app MULTICOLOR biedt PCI Colorcatch Nano individuele en mooie resultaten, voor individueel vormgegeven woonruimtes.

VOEGKLEUREN BEPALEN DE UITSTRALING

Ervaar het effect van verschillende voegkleuren op tegeloppervlakken. Dezelfde tegels, een heel andere uitstraling. Voegkleuren die overeenkomen met de tegelkleuren geven de ruimte een rustig en homogeen uiterlijk.

Gering afwijkende kleuren van voeg en tegel verlevendigen het oppervlak. Sterker contrasterende onderlinge kleuren benadrukken of verzachten de uitstraling van de tegelkleur.

De juiste voeg voor elke tegel, het gewenste ontwerp voor elke woonruimte. Met PCI Durapox® Premium Multicolor en PCI Colorcatch Nano.

VOEGEN – EEN KWESTIE VAN SMAAK

We vergelijken voegen met kruiden en specerijen. Waarom? Professionele koks brengen harmonie en verrassende smaakcomposities op het bord door ingrediënten vakkundig te combineren en met behulp van kruiden en specerijen de kleinste nuances te creëren. Zoals kruiden en specerijen de smaak van een gerecht bepalen, zo beïnvloedt de kleur van de voegen de vloer en de inrichting van de ruimte. Maak gebruik van de vele kleurmogelijkheden - en vind de juiste tint met PCI Durapox® Premium Multicolor. Helemaal naar eigen wens. Probeer het eens!
Contact