De PCI groep

Tot de PCI Groep behoren de merken PCI en THOMSIT. PCI biedt oplossingen voor het leggen van tegel- en natuursteenvloeren en bouwtechniek. THOMSIT is het dynamische merk voor vloersystemen.
Over ons
320 MIO. €
NETTO-OMZET WE BEHAALDEN IN 2023
1150
MEDEWERKER
300
PRODUCTEN
440.000 TON
BOUWCHEMISCHE PRODUCTEN WORDEN JAARLIJKS VERKOCHT IN DE PCI-KERNMARKTEN

OVER ONS

PCI is een toonaangevende leverancier van chemische bouwproducten. Opgericht in 1950, zetten we het succesverhaal tot op de dag van vandaag voort - als pionier in de industrie en een betrouwbare partner voor handel en ambacht.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is al jaren een integraal onderdeel van de bedrijfscultuur bij PCI. Van productontwikkeling via productie tot verpakking, we zorgen ervoor dat we milieuvriendelijke grondstoffen of gerecyclede materialen gebruiken.
Al tientallen jaren toonaangevend

Al tientallen jaren toonaangevend

Met de legendarische PCI-emulsie realiseerden de oprichters van Poly-Chemie-Ingenieurgesellschaft mbH in 1951 een doorbraak in de markt. Sensationele nieuwe ontwikkelingen zoals PCI FT tegellijm en de eerste oplosmiddelvrije primer op kunstharsbasis maakten de onderneming in de daaropvolgende decennia tot een pionier in haar sector. In 1981 bracht PCI de eerste flexibele tegellijm voor binnen- en buitengebruik op de markt, waardoor PCI marktleider werd op het gebied van tegelverlijming. En dat is nog steeds zo.


Investeren in de toekomst
Wij investeren voortdurend om onze vestigingen en de werkgelegenheid van onze medewerkers veilig te stellen. Onze focus ligt op geavanceerde  logistieke en productiesystemen. Zo zijn onze producten continu beschikbaar en binnen zeer korte tijd bij de klant. In Duitsland garanderen wij levering binnen 24 uur na ontvangst van bestelling – voor een maximaal voordeel op de bouwplaats.

Betrouwbare producten, professionele service
Onze doelstelling bij de ontwikkeling en vervaardiging van de producten is het waarborgen van een optimale kwaliteit met betrekking tot alle producteigenschappen: eenvoudige verwerking, betrouwbare toepassing, milieuvriendelijke ingrediënten. Met intelligente productsystemen bieden wij een overzichtelijk, optimaal geharmoniseerd en compleet assortiment. Als aanbieder van integrale oplossingen heeft ook de service bij ons topprioriteit. Wij bieden handelaren en vaklieden uitgebreide ondersteuning – met persoonlijk advies op locatie, live chat, opleiding en vele andere analoge hulpmiddelen en digitale tools.

Met de tijd mee
Samen met meer dan 1150 medewerkers over de hele wereld zetten wij het succesverhaal van PCI voort. In ons denken en handelen staan onze klanten en zakenpartners centraal. Dankzij een nauwe en constructieve samenwerking zijn wij goed bekend met de dagelijkse eisen in de handel en op de bouwplaats en kunnen wij de passende oplossingen ontwikkelen – nu al voor de trends van morgen.
Contact