Labelvrije afdichting PCI Barraseal Ready - gebruiksklaar, snel en eenvoudig aan te brengen
Met PCI Barraseal Ready introduceert PCI een nieuwe kant-en-klare afdichting die in combinatie met het systeemvlies PCI Barraseal Ready Vlies de ideale afdichtingsoplossing is voor het plaatsen van raam- en deurelementen van vloer tot plafond. Vaklieden profiteren van de eenvoudige en snelle toepassing van het 1-component afdichtingsmateriaal, dat gebruiksklaar is en bovendien labelvrij.
In combinatie met het ingelegde systeemvlies PCI Barraseal Ready Vlies garandeert het nieuwe afdichtingsproduct maximale scheuroverbrugging en zodoende een veilige en strakke integratie van details in de gebouwafdichting. PCI Barraseal Ready hecht op alle gangbare ondergronden binnen het toepassingsgebied: op bestaande afdichtingsmaterialen en op de gebruikelijke materialen van uitbreidingselementen voor ramen en deuren.

De nieuwe 1-component afdichting PCI Barraseal Ready is gebruiksklaar en kan direct uit de verpakking worden aangebracht - vaklieden hoeven niet vooraf te mengen of overtollig materiaal achteraf af te voeren. Na afloop van de werkzaamheden kan de geopende verpakking eenvoudig opnieuw worden afgesloten en bewaard tot het volgende gebruik.

De afdichting hardt snel uit en is UV-, verouderings- en weerbestendig. Het aanbrengen gaat snel en eenvoudig: na het aanbrengen van de eerste laag wordt het systeemvlies (PCI Barraseal Ready Vlies) aangebracht. De tweede laag kan dan nat-in-nat worden aangebracht - dat bespaart tijd.

  • Gebruiksklaar en gemakkelijk aan te brengen
  • Snel uithardend – na ca. 1 uur regenbestendig, na ca. 12 uur volledig belastbaar
  • Labelvrij

PCI Barraseal Ready is gebaseerd op een silaan-gemodificeerd polymeer. Het materiaal is vloeibaar-pasteus, grijs van kleur en kan met een roller of kwast worden aangebracht. Het voldoet aan de afdichtingsnorm DIN 18533.

"Met PCI Barraseal Ready in combinatie met het PCI Barraseal Ready Vlies kunnen raam- en deurelementen van vloer tot plafond zonder veel moeite en materiaalverlies in de gebouwafdichting worden geïntegreerd. Vaklieden zullen de uiterst eenvoudige en snelle toepassing waarderen," aldus Stephan Tschernek, hoofd Marketing van de PCI Groep. “De combinatie met het ingelegde vlies biedt extra veiligheid en zorgt voor een optimale scheuroverbrugging.“
Contact