Minerale coating PCI Zemtec Outdoor voor de renovatie van aan de elementen blootgestelde vloeren
Met de nieuwe PCI Zemtec Outdoor presenteert PCI Augsburg GmbH een direct te gebruiken, minerale coating voor oppervlakken buiten, alsmede in vochtige binnenruimten. PCI Zemtec Outdoor is in hoge mate bestand tegen weersinvloeden, strooizout en permanent vocht, kan eenvoudig en snel worden aangebracht, en wordt gekenmerkt door zijn variabel instelbare, vloeibare consistentie. PCI Zemtec Outdoor biedt hiermee een groot verwerkingscomfort, een hoge mate van veiligheid, variabiliteit en tijd- en kostenbesparing op de bouwplaats.
Met PCI Zemtec Outdoor brengt PCI een minerale coating op de markt die uitermate bestand is tegen weersinvloeden, strooizout en permanent vocht, en zodoende bijzonder geschikt is voor gebruik in buitenruimten die aan de elementen zijn blootgesteld. Ook binnenoppervlakken die constant worden blootgesteld aan vocht, temperatuurschommelingen of de inwerking van strooizout, bijv. garages, profiteren van het nieuwe product.

Het materiaal is zeer gemakkelijk aan te brengen en kan optimaal worden toegepast op afvoeren en randen. Nieuw zijn de directe bruikbaarheid in buitenruimten bij een geringe laagdikte van 3-20 mm en de consistentie van het materiaal. Dankzij de variabel instelbare, vloeibare consistentie kan zelfs een bestaande helling tot 2% gelijkmatig en zonder krachtsinspanning worden gecoat, zonder dat het materiaal wegglijdt. De helling blijft zodoende behouden.

PCI Zemtec Outdoor is ook geschikt voor oppervlakken die worden bereden door voertuigen met lucht- of massieve rubberen banden, en vormt daarmee de basis voor het nieuwe garagesysteem van PCI op minerale basis.

Als extra bescherming tegen vlekken en om de reiniging van de oppervlakken te vereenvoudigen, wordt aanbevolen om het oppervlak te behandelen met de watergedragen, eveneens minerale impregnering PCI Zemtec Protect. Deze wordt geleverd in een praktische combinatieverpakking, die de beide componenten in de juiste mengverhouding bevat.

”De nieuwe PCI Zemtec Outdoor is ideaal voor een snelle en eenvoudige renovatie van vloeren in garages of oppervlakken die worden blootgesteld aan de elementen. Vaklieden profiteren van de comfortabele verwerking dankzij de vloeibare consistentie, die al naar gelang de omstandigheden ter plaatse kan worden aangepast, en van de directe bruikbaarheid. Omdat een bovenste bedekking niet nodig is, bespaart u zowel tijd als geld op de bouwplaats“, aldus Stephan Tschernek, hoofd Marketing van de PCI-Groep. ”Samen met de impregnering PCI Zemtec Protect is deze combinatie een echt alternatief voor de bekende vloercoatings op harsbasis.“
Contact