PCI tweevoudig winnaar van de Architects’ Darling Gold Award 2020
PCI heeft in 2020 tweemaal de felbegeerde gouden Architects‘ Darling Award gewonnen in de productcategorieën ‘Afdichting’ en ‘Lijm/mortel’. Meer dan 2000 architecten en planners namen deel aan de landelijk grootste branche-enquête en beoordeelden het aanbod van de bouwsector in 24 productcategorieën.
In het kader van de dit jaar door corona beïnvloede digitale prijsuitreiking op 16 november 2020 ontving PCI in de categorieën 'Afdichting' en 'Lijm/mortel' de felbegeerde gouden Architects' Darling Award. De ondervraagde architecten en planners waren met name onder de indruk van het holistische PCI-portfolio in beide productcategorieën, met hoogwaardige, betrouwbare en duurzame producten die eenvoudig toe te passen zijn. Fabian Ladenburger, hoofd Marketing Management bij PCI, is blij met de dubbele eerste plaats: "Onze stelregel is de beste kwaliteit met betrekking tot alle producteigenschappen –  eenvoudige verwerking, veilige toepassing, milieuvriendelijke bestanddelen. We zijn trots op de twee gouden onderscheidingen, die eens te meer laten zien dat onze systeemoplossingen over de hele linie overtuigend zijn".

De Architects' Darling Award is niet de eerste voor de PCI Groep. In de afgelopen jaren won het bedrijf de prijs al meerdere malen in verschillende categorieën, de laatste keer in 2019 met het merk THOMSIT voor de beste imago-/bedrijfsfilm.

De Architects' Darling Award van de Heinze Verlag wordt sinds 2011 uitgereikt. Voor de product-award, waarbij producten uit de bouwsector in 24 categorieën worden beoordeeld, werden in 2020 circa 100.000 architecten en planners ondervraagd. Winnaar is het product dat in het onderzoek de meeste punten scoort op gedefinieerde criteria (kwaliteit, innovatie, prijs-/kwaliteitverhouding, duurzaamheid en levensduur, advies en merkvertrouwen). De prijs wordt georganiseerd door de Duitse aanbieder van informatiediensten voor de bouwsector, Heinze GmbH in Celle.
Contact