PCI wint opnieuw goud bij de Heinze Architects‘ Darling Awards 2022
PCI heeft in 2022 opnieuw het begeerde goud gewonnen bij de Heinze Architects‘ Darling Award, en wel in de categorie “Lijm/mortel” van de Brand-award. In de categorie “Afdichting” behaalde PCI als enige onderneming in de bouwchemie de derde plaats. Rond 1800 architecten en planners hebben in 2021 in het kader van de grootste branche-enquête van het jaar hun keuze gemaakt in verschillende categorieën. Uit meer dan 200 fabrikanten en merken van de bouwindustrie kozen zij hun favorieten.
Bij de grote prijsuitreiking op 9 november in Celle werden de prijzen in 24 productcategorieën en 14 categorieën voor overkoepelende marketing-disciplines toegekend. In de categorie “Lijm/mortel” won PCI, net zoals de vorige keer in 2020, goud bij de Brand-award, in de categorie “Afdichting” behaalde de onderneming de derde plaats. De Goud- en Zilver-awards in deze categorie gingen naar ondernemingen die niet tot de bouwchemie behoorden. De ondervraagde architecten en planners waren onder de indruk van het complete PCI-portfolio in beide productcategorieën met kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en duurzame producten, die zeer goed kunnen worden verwerkt.

“Onze stelregel is optimale kwaliteit met betrekking tot alle producteigenschappen – eenvoudige verwerking, veilige toepassing, milieuvriendelijke bestanddelen. De dubbele bekroning met de award in goud en brons maakt ons trots en toont eens te meer dat onze systeemoplossingen in alle opzichten overtuigen", aldus een verheugde Stephan Tschernek, hoofd Marketing van de PCI-Groep over de dubbele overwinning.

De afgelopen jaren had de PCI-Groep de award al meerdere keren in verschillende categorieën gewonnen, voor het laatst in 2020 met het merk PCI, met gelijk twee productprijzen in goud, en in 2019 met het merk THOMSIT voor de beste image-/bedrijfsfilm.

De Architects' Darling Award van het Heinze Verlag wordt sinds 2011 uitgereikt. Naast de product-awards, die op basis van verschillende criteria, zoals persoonlijk advies, goede ervaringen en het vertrouwen in het merk, worden beoordeeld, kiest een gerenommeerd team van media-/communicatiedeskundigen en vooraanstaande vertegenwoordigers van internationale architectenbureaus de winnaars van de jury-awards. De award wordt toegekend door de aanbieder van informatiediensten voor de bouw, Heinze GmbH in Celle.
Contact