Projectbegeleiding en -garantie

Wij ondersteunen projecten op technisch gebied en verstrekken een projectgarantie van 10 jaar als de geadviseerde producten technisch correct zijn aangebracht.

Onze adviseurs beoordelen de situatie ter plaatse, geven technische adviezen en begeleiden de verwerking van onze producten. Zij werken samen met alle betrokken partijen.

Specialistische, professionele producten en systemen vereisen een vakkundige verwerking om tot een goed resultaat te komen, zoals in zwembaden, bij buitentoepassingen of chemische belasting. Wij kunnen verwerkers trainen in de toepassing en verwerking van de lijmsystemen.

Onze samenwerking met aannemer en verwerker wordt afgesloten met een projectgarantie van 10 jaar!

Garantieprocedure

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij verstrekken op verzoek graag een productgarantie over de producten die zijn verwerkt. U kunt deze garantie aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen en naar ons te sturen.

Onze systemen omvatten producten die op elkaar zijn afgestemd en in combinatie getest. Kijk voor een overzicht van de belangrijkste systemen.

Wij verstrekken een projectgarantie voor projecten waar onze systemen zijn toegepast als aan een aantal voorwaarden is voldaan. Daarbij gaat het o.a. om de correcte verwerking van de producten. Wij brengen vooraf een uitgebreid technisch advies uit en ondersteunen de verwerker bij de uitvoering van het project. Ook kunnen wij technische trainingen verzorgen.

U kunt een projectgarantie bij ons aanvragen. Download daartoe het aanvraagformulier, vul het in en stuur het naar ons toe. Wij zullen dan contact met u opnemen.

LET OP: Dit ingevulde formulier dient VOOR AANVANG VAN HET PROJECT in ons bezit te zijn, zodat wij de gelegenheid hebben het project optimaal te begeleiden.

Meer informatie over de procedure die wij hanteren vindt u op de tweede pagina van het formulier.