Kleuradvies met scanner, app en waaier

Multicolor           Kleuradvies            Voegmiddel          Films en FAQs

PCI Colorcatch Nano. Professioneel en individueel klantenadvies.

PCI Colorcatch Nano, de digitale kleurenscanner, toont in enkele seconden de passende kleurcombinaties. Dit handzame apparaat meet nauwkeurig de kleur van gladde, gestructureerde of gemeleerde oppervlakken en toont bijpassende kleurcombinaties. De grote keuze aan honderden voegkleuren van de PCI Durapox® Premium Multicolor voegmortel creëert volledig nieuwe ontwerpmogelijkheden - en biedt de zekerheid om precies de juiste kleur te vinden: Kleuren die elkaar versterken, verfrissen of juist van elkaar afwijken.

PCI Colorcatch Nano:

  • Voor een professioneel kleurenadvies
  • Uw binnenkomer bij nieuwe klanten
  • Eenvoudig en snel te gebruiken met de PCI-App MULTICOLOR

Neem voor meer informatie contact op met uw deskundige adviseur!

PCI-App MULTICOLOR. Met één klik naar de geschikte voegkleur.

PCI Colorcatch Nano werkt eenvoudig en snel in combinatie met de PCI-app MULTICOLOR voor iOS en Android. Met een druk op de knop de juiste kleur kiezen, met één klik de bestelling doorgeven: de kleur selecteren, het project opslaan en de bestelling per e-mail versturen. Voor sfeervolle ruimtes met een prachtige uitstraling.

ZO WERKT HET

  • Tegel scannen
  • Selecteer voegkleur
  • Project opslaan of opdracht verzenden per e-mail   

PCI kleurenwaaier Multicolor. Alle kleuren in één oogopslag.

Honderden voegkleuren - voor een prachtig en sfeervol resultaat. Individueel en naar persoonlijke smaak. De PCI kleurenwaaier toont alle beschikbare kleuren van PCI Durapox® Premium Multicolor in één oogopslag. Praktisch, helder, compact. PCI App MULTICOLOR kan worden gedownload in de Google Play Store en via de Apple App Store.

Neem voor meer informatie contact op met uw deskundige adviseur!

Download PCI App Multicolor

Contact